Gastronomisch
Tijdens onze kooklessen wordt er samen gekookt en getafeld onder begeleiding van ervaren koks.
De vermelde cursusprijs is de inschrijvingsprijs excl. ingrediënten en drank. De prijs voor de ingrediënten staat bij elke lessenreeks aangegeven. Voor bier en frisdrank wordt de prijslijst van de cafetaria gehanteerd, voor wijn de prijslijst per fles.
Maximum 12 cursisten kunnen zich per kookles inschrijven.
4.02 | GASTRONOMISCH KOKEN met Chris |
Deze cursus is VOLZET ! |
Wanneer : | 8 vrijdagen om 19:00u |
Start op : Datums : | 3/10/2025 3/10/2025 - 24/10/2025 - 21/11/2025 - 12/12/2025 - 23/1/2026 - 13/2/2026 - 13/3/2026 - 3/4/2026 |
Waar : | Sint-Antoniusplein 1 |
Wie : | Chris Van der Auwera |
Prijs : | € 250,00 - (€6,25/u) - richtprijs voor de ingrediënten is €40 per les, incl. drank. |
Info : | Extra data: 5/12 en 27/03. Cursisten volgen de lessen op de afgesproken data.
Zin om je kookskills naar een hoger niveau te tillen?In deze reeks kooklessen leer je stap voor stap de fijne kneepjes van het vak. Onder begeleiding van een ervaren chef ontdek je hoe je nét dat tikkeltje meer uit je bereidingen haalt. We besteden niet alleen aandacht aan smaak, maar ook aan de presentatie. Want het oog wil ook wat! Leer koken als een pro en verras met smaak én stijl. |