Praktisch

Hoe inschrijven?

Uitpas & sociaal tarief

Toegankelijkheid van de gebouwen en cursussen

Algemene voorwaarden

Corona
Hoe inschrijven?

Inschrijven kan via deze website vanaf zaterdag 23 juli 2022 en tijdens de inschrijfdag op zaterdag 3 en zondag 4 september tussen 15u en 17u.

Online inschrijven

Wanneer er nog plaatsen zijn, staat onder elke cursus of workshop een knop "Inschrijven". Om  in te schrijven heb je een account nodig. Als je die nog niet hebt, zal je gevraagd worden er een aan te maken. Je kan op één account ook je gezinsleden mee inschrijven.

Na inschrijven, ontvang je automatisch per mail een betalingsopdracht met het bijhorende rekeningnummer! 
Bij de betaling vermeld je het cursusnummer, je naam en telefoonnummer.

Jouw inschrijving is pas definitief als we jouw betaling goed hebben ontvangen en je een bevestiging per mail hebt gekregen. Na deze mail kom je naar de eerste les!

!!! Als je geen bevestigingsmail of betalingsopdracht per mail ontvangt, controleer even je spambox !!!

Praktisch
UITPAS

Tatteljee neemt deel aan UITPAS. Zo kan je bij elke activiteit of les kan je met je UITPAS een punt sparen door de QR code te scannen bij  de ingang van het gebouw of bij de kassa van het evenement. Wanneer je voldoende punten gespaard hebt, kan je deze inruilen voor een cadeau of consumptie.

 • Wat is een UITPAS? UiTPAS is jouw voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis. Spaar punten als je deelneemt en ruil ze voor voordelen. Mensen in armoede hebben recht op het kansentarief aan de kassa. Meer info en hoe je zo'n pas aanvraagt, vind je op https://www.uitpas.be
 • Sociaal tarief? Wie van een verhoogde tegemoetkoming geniet en over een UITPAS beschikt, kan voor een aantal van onze activiteiten en cursussen genieten van een korting tot 80% op het cursusgeld. Je betaalt dan slechts 20% van het inschrijfgeld. We adviseren om ter plaatse bij Tatteljee in te schrijven op vertoon van je UITPAS om van deze korting te genieten.
 • Punten gespaard? Bij Tatteljee kan je 5 UITPAS punten ruilen voor een eenvoudige consumptie tijdens Z!T, Zomer in Tatteljee. Data en info voor Z!T vind je hier.
Toegankelijkheid van de gebouwen en cursussen

Doordat Tatteljee gebruik maakt van bestaande wat oudere gebouwen zijn niet al onze locaties vlot toegankelijk voor wie minder mobiel is. Ben je minder mobiel? Geef het door bij je inschrijving of zodra het zich voordoet aan info@tatteljee.be. We zoeken dan samen met jou naar een gepaste oplossing zodat je onze cursussen kan volgen. 
Algemene voorwaarden

 • Voor promotionele doeleinden zal Tatteljee wel eens foto’s en/of video’s nemen van de lessen. Indien je dit niet wil, laat je ons dat voorafgaand schriftelijk weten.
 • Je inschrijving is pas definitief na het ontvangen van een betaalbevestiging per mail of een ondertekend formulier.
 • Tatteljee behoudt zich het recht om de cursus, workshop, lezing of activiteit niet te laten starten indien het minimum aantal inschrijvingen niet wordt gehaald. In dat geval krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
 • In het geval de lessen niet kunnen doorgaan omwille van omstandigheden onafhankelijk en buiten de wil van Tatteljee, kan de opleiding tijdelijk stopgezet worden omwille van overmacht. Indien de omstandigheden die de overmacht uitmaken van die aard zijn dat de activiteit definitief stopgezet moet worden, is een terugbetaling van het inschrijvingsgeld niet mogelijk. De cursist zal een tegoedbon ontvangen ter waarde van het restbedrag van het inschrijvingsgeld, min €10 administratiekosten. Deze tegoedbon kan gebruikt worden voor volgende of andere cursus binnen de werking van Tatteljee.
 • Indien je je inschrijving wil annuleren, geef je een geldige redenen op. Het bestuur zal de waarde van een tegoedbon, min €10 administratiekosten, bepalen. Als geldige reden gelden ziekte of aantoonbare onmogelijkheid om de lessen nog bij te wonen. Tatteljee zal dat steeds met veel zin voor rede beoordelen.
 • Je deelname aan de lessen is op je eigen risico. Tatteljee is niet aansprakelijk voor letsel- of andere schade, noch voor beschadigde of verloren spullen.
 • Je blijft voor, tijdens en na de lessen steeds verantwoordelijk over je eigen materiaal. Tatteljee is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van jouw eigen materiaal. Indien je beschadiging toebrengt aan onze gebouwen, ben jij daar aansprakelijk voor.
 • Wanneer je tijdens de uren van de lessen het terrein verlaat, gebeurt dat op eigen verantwoordelijkheid.
 • Je respecteert het startuur van de lessen, zodat men stipt kan beginnen en je onnodig contact met anderen van andere lessen kan vermijden.
 • Als één van de docenten ziek is, zal er vervangen worden gezocht.
 • Kinderen waarvan de broer of zus zich ook inschrijven voor een lange cursus (Beeldend atelier 6-9 jaar, beeldend atelier +9 aar en tekenlessen +12 jaar) kunnen genieten van een korting. Concrete info vind je bij deze cursussen.
 • Respecteer het huisreglement ivm COVID-19. Als iedereen de maatregelen volgt blijft Tatteljee een veilige omgeving.
Corona

Code geel! Sinds 7 maart 2022 is er ook in Tatteljee code geel met zo goed als geen corona-maatregelen meer. Geen mondmaskers meer, geen loopwegen, geen verplichte handen ontsmetten, de bar weer een gezellige plek.