Praktisch

Hoe inschrijven?

Corona-maatregelen

Toegankelijkheid van de gebouwen en cursussen

Algemene voorwaarden

Verloop van een webinar
Hoe inschrijven?

Inschrijven kan via deze website vanaf zaterdag 17 juli 2021 en tijdens de inschrijfdag op zondag 5 september tussen 15u en 17u.

Online inschrijven

Wanneer er nog plaatsen zijn, staat onder elke cursus of workshop een knop "Inschrijven". Om  in te schrijven heb je een account nodig. Als je die nog niet hebt, zal je gevraagd worden er een aan te maken. Je kan op één account ook je gezinsleden mee inschrijven.

Na inschrijven, ontvang je automatisch per mail een betalingsopdracht met het bijhorende rekeningnummer! 
Bij de betaling vermeld je het cursusnummer, je naam en telefoonnummer.

Jouw inschrijving is pas definitief als we jouw betaling goed hebben ontvangen en je een bevestiging per mail hebt gekregen. Na deze mail kom je naar de eerste les!

!!! Als je geen bevestigingsmail of betalingsopdracht per mail ontvangt, controleer even je spambox !!!

Praktisch
CORONA MAATREGELEN

Tatteljee volgt steeds de laatste nieuwe richtlijnen van de overheid om corona-veilig te werken.

Mondmaskers en ventilatie

Vanaf vrijdag 29 oktober is het dragen van een mondmasker opnieuw verplicht in Tatteljee. Je mag het afzetten wanneer je 1,5m afstand kan bewaren op je cursusplek. Daarnaast blijft ventilatie belangrijk. Tatteljee voorziet sinds oktober regelmatig steekproeven om de luchtkwaliteit bij haar cursussen te controleren en stuurt de ventilatie bij waar nodig.

Handen ontsmetten

Handen ontsmetten is niet verplcht, maar je kan bij aankomst en vertrek en ook tussendoor steeds je handen ontsmetten bij de handgeldispencers die aan in- en uitgangen en in de leslokalen voorzien zijn. Bij de toiletten en waar mogelijk in de leslokalen, kan je je handen wassen met ontsmettende handzeep en afdrogen met papieren wegwerphanddoeken.

Ziekte

We vragen om wanneer je je ziek voelt, geen cursussen en evenementen van tatteljee bij te wonen. Word je ziek tijdens een les of activiteit dan vragen we om eerder naar huis te vertrekken.

ALGEMEEN

Er is steeds iemand van Tatteljee aanwezig die tijdens de lessen het aanspreekpunt is voor alles wat met Corona te maken heeft.

Tatteljee bedankt haar cursisten en docenten voor hun begrip en medewerking. Aarzel niet om ons te contacteren in geval van vragen of bemerkingen over corona-maatregelen en veiligheid. Samen sterk, tegen corona!
Toegankelijkheid van de gebouwen en cursussen

Doordat Tatteljee gebruik maakt van bestaande wat oudere gebouwen zijn niet al onze locaties vlot toegankelijk voor wie minder mobiel is. Ben je minder mobiel? Geef het door bij je inschrijving of zodra het zich voordoet aan info@tatteljee.be. We zoeken dan samen met jou naar een gepaste oplossing zodat je onze cursussen kan volgen. 
Algemene voorwaarden

 • Voor promotionele doeleinden zal Tatteljee wel eens foto’s en/of video’s nemen van de lessen. Indien je dit niet wil, laat je ons dat voorafgaand schriftelijk weten.
 • Je inschrijving is pas definitief na het ontvangen van een betaalbevestiging per mail of een ondertekend formulier.
 • Tatteljee behoudt zich het recht om de cursus, workshop, lezing of activiteit niet te laten starten indien het minimum aantal inschrijvingen niet wordt gehaald. In dat geval krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
 • In het geval de lessen niet kunnen doorgaan omwille van omstandigheden onafhankelijk en buiten de wil van Tatteljee, kan de opleiding tijdelijk stopgezet worden omwille van overmacht. Indien de omstandigheden die de overmacht uitmaken van die aard zijn dat de activiteit definitief stopgezet moet worden, is een terugbetaling van het inschrijvingsgeld niet mogelijk. De cursist zal een tegoedbon ontvangen ter waarde van het restbedrag van het inschrijvingsgeld, min €10 administratiekosten. Deze tegoedbon kan gebruikt worden voor volgende of andere cursus binnen de werking van Tatteljee.
 • Indien je je inschrijving wil annuleren, geef je een geldige redenen op. Het bestuur zal de waarde van een tegoedbon, min €10 administratiekosten, bepalen. Als geldige reden gelden ziekte of aantoonbare onmogelijkheid om de lessen nog bij te wonen. Tatteljee zal dat steeds met veel zin voor rede beoordelen.
 • Je deelname aan de lessen is op je eigen risico. Tatteljee is niet aansprakelijk voor letsel- of andere schade, noch voor beschadigde of verloren spullen.
 • Je blijft voor, tijdens en na de lessen steeds verantwoordelijk over je eigen materiaal. Tatteljee is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van jouw eigen materiaal. Indien je beschadiging toebrengt aan onze gebouwen, ben jij daar aansprakelijk voor.
 • Wanneer je tijdens de uren van de lessen het terrein verlaat, gebeurt dat op eigen verantwoordelijkheid.
 • Je respecteert het startuur van de lessen, zodat men stipt kan beginnen en je onnodig contact met anderen van andere lessen kan vermijden.
 • Als één van de docenten ziek is, zal er vervangen worden gezocht.
 • Kinderen waarvan de broer of zus zich ook inschrijven voor een lange cursus (Beeldend atelier 6-9 jaar, beeldend atelier +9 aar en tekenlessen +12 jaar) kunnen genieten van een korting. Concrete info vind je bij deze cursussen.
 • Respecteer het huisreglement ivm COVID-19. Als iedereen de maatregelen volgt blijft Tatteljee een veilige omgeving.

Verloop van een webinar

Hoe verloopt een webinar, een online lezing of vorming? Hierbij enkele praktische tips: Platform Tatteljee on Web wordt aangeboden via Google MEET, een duidelijk platform. Om deel te nemen op een laptop of computer heb je alleen een webbrowser nodig. Gebruik je een telefoon of tablet heb je de app MEET nodig.

Link

Na inschrijven en betalen ontvang je via mail met link ten laatste in de namiddag voor de webinar. Als je daarop klikt verschijnt er “Deelnemen aan vergadering”. 

 Mocht dit de eerste Google Meet zijn, wordt er eerst om toestemming gevraagd. Klik links boven op “Toestaan” om de camera en microfoon te activeren, klik vervolgens nog een keer op “Deelnemen aan vergadering”. Icoontjes Microfoon staat aan. Als je erop klikt, staat hij uit. Rood telefoon is om te eindigen. Beeld/video staat aan. Als je erop klikt staat hij uit. Hand opsteken: Hiermee kan je een teken aan spreker geven.

Chatbox

Tijdens de sessie kan je via de chatbox communiceren met de spreker en andere deelnemers. De chatbox opent zich wanneer je er op klikt.

Microfoon

Er wordt gevraagd om je microfoon uit te zetten zodat iedereen zonder bijgeluiden de sessie kan volgen. De functies om microfoon aan of uit te zetten kan je ook tijdens de meeting wijzigen.

Als iedereen verbonden is op Meet, zal uw spreker een introductie geven en haar/zijn scherm met je delen zodat de presentatie zichtbaar is voor alle deelnemers. Wij wensen je een fijne vorming !

Aanbod van webinars, klik hier.