Hoe inschrijven?

Inschrijven kan via deze website vanaf de derde zaterdag van juli en tijdens de infodag begin september. 

Online inschrijven

Wanneer er nog plaatsen zijn, staat onder elke cursus of workshop een knop "Inschrijven". Om  in te schrijven heb je een account nodig. Als je die nog niet hebt, zal je gevraagd worden er een aan te maken. Je kan op één account ook je gezinsleden mee inschrijven.

Jouw inschrijving is pas definitief als we jouw betaling goed hebben ontvangen en je een bevestiging per mail hebt gekregen. Na deze mail kom je naar de eerste les!

!!! Als je geen bevestigingsmail of betalingsopdracht per mail ontvangt, controleer even je spambox !!!

Praktisch
UITPAS

Tatteljee neemt deel aan UITPAS. Zo kan je bij elke activiteit of les met je UITPAS een punt sparen door de QR code te scannen bij de ingang van het gebouw of bij de kassa van het evenement. Wanneer je voldoende punten gespaard hebt, kan je deze inruilen voor een cadeau of consumptie.

 • Wat is een UITPAS? UiTPAS is jouw voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis. Spaar punten als je deelneemt en ruil ze voor voordelen. Mensen in armoede hebben recht op het kansentarief aan de kassa. Meer info en hoe je zo'n pas aanvraagt, vind je op https://www.uitpas.be
 • Sociaal tarief/kansentarief? Wie van een verhoogde tegemoetkoming geniet en over een UITPAS beschikt, kan voor een aantal van onze activiteiten en cursussen genieten van een korting tot 80% op het cursusgeld. Je betaalt dan slechts 20% van het inschrijfgeld. We adviseren om ter plaatse bij Tatteljee in te schrijven op vertoon van je UITPAS om van deze korting te genieten.
 • Punten gespaard? Bij Tatteljee kan je 5 UITPAS punten ruilen voor een eenvoudige consumptie tijdens Z!T, Zomer in Tatteljee. Data en info voor Z!T vind je hier.
Betaalmogelijkheden en kortingen

Cursussen bij Tatteljee kan je meteen online betalen bij je inschrijving of per overschrijving na je inschrijving en voor cursus start. Je ontvangt hiervoor automatisch een mail met de betaaluitnodiging.

Vind je het moeilijk om het cursusbedrag voor het hele jaar in één keer te betalen, dan kan je via het secretariaat vragen om in twee keer te betalen. Het eerste deel betaal je vóór de cursus start en het tweede deel vóór 5 januari van het lopende cursusjaar. Een overeenkomt hiervoor kan je aanvragen op info@tatteljee.be of tijdens de openingsuren van het secretariaat.

Daarnaast zijn er ook kortingen voor wie een verhoogde  tegemoetkoming heeft (zie UITPAS hierboven) en voor een tweede, derde,... kind uit hetzelfde gezin: een tweede kind geniet 25% korting en vanaf het derde kind geniet je van 50% korting of halve prijs.

Toegankelijkheid van de gebouwen en cursussen

Doordat Tatteljee gebruik maakt van bestaande wat oudere gebouwen zijn niet al onze locaties vlot toegankelijk voor wie minder mobiel is. Ben je minder mobiel? Geef het door bij je inschrijving of zodra het zich voordoet aan info@tatteljee.be. We zoeken dan samen met jou naar een gepaste oplossing zodat je onze cursussen kan volgen. 
Algemene voorwaarden

 • Voor promotionele doeleinden zal Tatteljee wel eens foto’s en/of video’s nemen van de lessen. Indien je dit niet wil, laat je ons dat voorafgaand schriftelijk weten.
 • Je inschrijving is pas definitief na het ontvangen van een betaalbevestiging per mail of een ondertekend formulier.
 • Tatteljee behoudt zich het recht om de cursus, workshop, lezing of activiteit niet te laten starten indien het minimum aantal inschrijvingen niet wordt gehaald. In dat geval krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
 • Wanneer een les niet doorgaat op het voorziene moment zal Tatteljee de cursisten vooraf en z.s.m. op de hoogte brengen.
 • In geval één of enkele lessen van een lopende reeks niet kunnen doorgaan omwille van omstandigheden onafhankelijk en buiten de wil van Tatteljee, zal deze les of zullen deze lessen opnieuw georganiseerd worden aansluitend op de lessenreeks van dat semester. In geval dat niet mogelijk is wordt een logisch alternatief gezocht.  De nieuwe datum wordt vooraf en z.s.m. doorgegeven aan de cursisten.
 • Bij langdurige afwezigheid van een docent, zal Tatteljee trachten een vervanger te vinden.
 • In geval er één of meerdere lessen wegvallen omwille van omstandigheden onafhankelijk en buiten de wil van Tatteljee, wordt het resterende cursusgeld terugbetaald.
 • Indien je je inschrijving wil annuleren, geef je een geldige redenen op. Het bestuur zal de waarde van een tegoedbon, min €10 administratiekosten, bepalen. Als geldige reden gelden ziekte of aantoonbare onmogelijkheid om de lessen nog bij te wonen. Tatteljee zal dat steeds met veel zin voor rede beoordelen.
 • Je deelname aan de lessen is op je eigen risico. Tatteljee is niet aansprakelijk voor letsel- of andere schade, noch voor beschadigde of verloren spullen.
 • Je blijft voor, tijdens en na de lessen steeds verantwoordelijk over je eigen materiaal. Tatteljee is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van jouw eigen materiaal. Indien je beschadiging toebrengt aan onze gebouwen, ben jij daar aansprakelijk voor.
 • Wanneer je tijdens de uren van de lessen het terrein verlaat, gebeurt dat op eigen verantwoordelijkheid.
 • Je respecteert het startuur van de lessen, zodat men stipt kan beginnen en geen lopende lessen stoort.
© 2024 - Tatteljee vzw - koenmichielsen.be webdesign