Zomer !n Tatteljee


Z!T - Zomer !n Tatteljee

Tijdens de zomermaanden organiseert Zomer !n Tatteljee, kortweg Z!T, in haar tuin een zomerse bistro met heerlijke  huisbereide tapas, lokale bieren en Fairtrade producten. Op vrijdagen in combinatie met een gratis openluchtfilm en op zaterdagen geniet je er van live concerten met Z!T On Stage. Ook de kleinsten zijn welkom; voor hen zijn er allerhande activiteiten.

Meer weten? Hieronder vind je per Z!T alle details.

We hopen je snel te verwelkomen op één van onze Z!T-activiteiten!

Volg ons op Facebook, Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor het laatste Z!T-nieuws!
JULI

Vrijdag 16 juli

Vanaf 17u Zomerbar met heerlijke tapas, lokale bieren en een openluchtfilm ism Vzw Kobie:

21u The Racer - Zomer 1998 – De openingsritten van de Tour de France zijn verhuisd naar Ierland. De Belgische wielrenner Dom Chabol, bijna aan het einde van zijn carrière, is één van de beste ‘Domestiques’ (meesterknechten) van de afgelopen 20 jaar in de Tour. Het is een zware, opofferende rol – tempo instellen, wind tegenhouden en ondersteuning bieden zodat de sprinter van het team als eerste over de meet komt – en zelf voor de overwinning gaan is geen optie. Maar Dom koestert in het geheim een verlangen om de gele trui te dragen - slechts één keer voor het einde van zijn carrière.

The racer (2020) | filmtotaal

 

zaterdag 17 juli

Vanaf 15u inschrijfweekend & zomerbar met heerlijke tapas, lokale bieren, kans om je in te schrijven voor ons cursussen en Z!T on stage met:

15u tot 18u voor de kids: fietsen pimpen en de grote Z!T-zomerzoektocht - breng dus zeker je fiets en je speurneus mee.

17u Sticky Stuff - een coverband met wereldreputatie in Essen en omgeving. Op gitaar en al zingend Carl Bierkens, op bas en aan de micro Tom Suykerbuyk en op drums Sammy Groenen.

Sticky Stuff - Home | Facebook

20u Poëtisch podium & muziek van Fakelakito

Muziek en poëzie wisselen elkaar af tijdens ons poëtisch podium. Fakelakito versmelt tussen de gedichten door klassiek en jazz met Liesbeth Baeteman aan de piano en Peter Schiedon op trompet. Dichteres Lieve Fimmers leest voor uit eigen repertoire en we sluiten af met een poëtisch voorstelling en kortfilm van en door Damiaan Jacobs.


 


vrijdag 30 juli

Vanaf 17u zomerbar met heerlijke tapas lokale bieren, kinderanimatie en een openluchtfilm ism Vzw Kobie:

21u The Painter & The Thief - De realiteit overtreft soms de beste fictie: het onwaarschijnlijke verhaal van een kunstenares die op zoek gaat naar de dief die haar schilderijen stal. Ze weet hem op te sporen en hun ontmoeting neemt meer dan één onverwachte wending. Regisseur Benjamin Ree won niet voor niets de prijs voor ‘creative storytelling’ op het gerenommeerde Sundance Filmfestival.

The Painter and the Thief | DOCVILLE - Documentaire Filmfestival Leuven  9.06 t/m 19.06.2021


zaterdag 31juli

Vanaf 15u Zomerbar met heerlijke tapas, lokale bieren, kinderanimatie en Z!T on stage met:

15u tot 18 voor  de kids: Z!T zomerzoektocht - breng zeker je speurneus mee!

16u Souvernirs d' Afrique - poëtische wereldmuziek met een Afrikaanse toets en originele Afrikaanse snaarinstrumenten.

Souvenirs d'Afrique - Berichten | Facebook

17u Jappe Govaerts - Belofte jonge gitarist. Na de Straatfeesten, Permeke Festival, Easywood Festival, Antwerp Tower en MAS, nu ook live op Z!T. 

Gitaarlessen Antwerpen - Kapellen - Wattedoen.be
AUGUSTUS

vrijdag 20 augustus

Vanaf 17u Zomerbar met heerlijke tapas, lokale bieren, kinderanimatie en een gratis openluchtfilm ism Vzw Kobie:

21u The Peanut Butter Falcon  
The Peanut Butter Falcon is een dolkomische avonturenfilm, die zijn wereldpremière beleefde tijdens het festival South by Southwest en er de publieksprijs won.
De jonge Zak (Zack Gottsagen) met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler (Shia LaBeouf), die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Ze overtuigen zelfs de aardige Eleanor (Dakota Johnson), een medewerkster van het verpleegtehuis, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis.


zaterdag 21 augustus

Vanaf 15u Zomerbar met heerlijke tapas, lokale bieren, kinderanimatie en Z!T on stage met:

15u tot 18u voor de kids: graffitti spuiten en de grote Z!T zomerzoektocht

17u Advaita -  Giuseppe Fiorentino, zanger en lesgever bij Tatteljee, brengt samen met gitarist Willem Heylen een vleugje Italië naar onze zomerbar.

 Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, waaronder giuseppe fiorentino
SEPTEMBER

zaterdag 4 september

Vanaf 15u Nazomerbar met heerlijke tapas, lokale bieren, een boekenmarkt, kinderanimatie en een taalbar waar je in alle talen welkom bent.

Wordt je graag aangesproken in het Italiaans? Voer je liever een conversatie in het Spaans? Bestel je graag in het Frans? Of spreek je nog een andere taal? Dat kan! Naast dit boeiend taalbad ontdekt je ook een toffe boekenmarkt met mini-prijzen. 


zondag  5 september

Vanaf 15u Nazomerbar en tevens inschrijvingsdag met heerlijke tapas, lokale bieren, een boekenmarkt, een taalbar waar je in alle talen welkom bent en Z!T on stage met:

17u Clayroad Company -  Sfeervol concert van een lokale band met roots in blues en rock & roll.                

 

zaterdag 18 september

Vanaf 15u Nazomerbar met heerlijke tapas, lokale bieren, kinderanimatie, repair café en een digitale babbelbar:

Iets kapot? Breng het mee en kom het samen gratis repareren. Tijdens de digitaal babbelbar helpen de aanwezige knappe koppen je graag verder met je grote en kleine digitale vragen.
Met dank aan: