In de kijker

Expo Carla

EXPO CARLA MENNES


Van zondag 5 november tot zondag 17 december tonen we in Tatteljee werken van Carla Mennes, mede oprichter van Tatteljee, getalenteerde en immer creatieve kunstenaar die zich in de loop der jaren toelegde op verschillende beeldende disciplines in een zoektocht naar verbinding tussen materialen en verf. Zo ontwikkelde ze een grote liefde voor textiel. In deze expo toont ze vooral acrylschilderijen en werken met gemengde technieken.

Tijdens de expo is ook het Tatteljee café geopend, met een specialiteit voor goede koffies, de betere thees en lokale bieren.

Zondagmiddagen 5, 12, 19 en 26 november van 14u00 tot 17u00 of na afspraak.

In de kijker

Wijndegustatie

In deze basis wijncursus wordt naast het aanleren van de degustatietechnieken aandacht besteed aan het analytisch beschrijven van de proefwijnen. Wijnen worden geanalyseerd volgens de wereldwijde gekende Systematische Proefmethode.

Dinsdagavonden 7 en 21 november en 5 december

Voor meer info, klik hier.

Gebaren

Gebarencafé

Pas je kennis over gebarentaal toe tijdens gesprekken en spelletjes in ons gezellige café.

Zondagmiddag 12 november, 3 december, 28 januari, 25 februari, 24 maart en/of 21 april

Voor meer info, klik hier.

In de kijker

Feestelijke make-up

Make-up met feestelijke touch en de voordelen van verzorgende minerale producten Met de feestdagen voor de deur willen we net dat tikkeltje meer om er stralend uit te zien. Dat kan met een smokey eye, wing, full glam, soft glam, glitter..... Tijdens deze workshop leert Izabela je stap voor stap hoe je je feestmake-up moet aanbrengen, welke kleuren best bij je passen, hoe en waar je ze juist moet aanbrengen en hoe jezelf kan maquilleren.

Woensdagavond 22 november

Voor meer info, klik hier.

In de kijker

Duurzaam verwarmen - warmtepompen

In deze cursus leer je alles over warmtepompen: welke soorten er bestaan, hoeveel minder ze verbruiken dan klassieke manieren van verwarmen, hoe je ze kan combineren met zonnepanelen en een thuisbatterij en waarom ze de toekomst zijn.

Zaterdagochtenden 18 en 11 november en 2 december

Voor meer info, klik hier.

Haarvlechten

Haarvlechten - Duoworkshop

(voor ouders en kinderen vanaf 6 jaar): leer a.d.h.v. verschillende vlechttechnieken hoe je de mooiste kapsels bij je dochter kan maken en lange haren het best kan verzorgen.

Zaterdagmiddag 25 november

Voor meer info, klik hier. (Kind inschrijven is niet nodig, enkel de volwassene.)

Openingsuren Tatteljee 

 Vanaf september is ons secretariaat weer geopend op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend telkens van 09:30 tot 12:00u. Verder zijn we telefonische en per e-mail te bereiken op onderstaand nummer, e-mailadres.

Geen paniek als je ons niet meteen kan bereiken of niet meteen een mail terugkrijgt. Dit is een zeer drukke periode, we reageren zeker op al jullie mails en telefoons ook als dat enkele dagen duurt.Blijf je graag op de hoogte van alles wat Tatteljee doet? Volg ons dan zeker ook op Facebook en Instagram!