Gebarencafé
Gebarencafé
21 april van 14:00u tot 16:00u

Spreek je gebarentaal? Wil je je gebarentaal oefenen, een gezellige middag beleven of nieuwe vrienden maken die met anderen gebaren spreken?

Repair Café
Repair Café
18 mei en 20 juli van 13:30u tot 16:00u

Repair café is er tweemaandelijks telkens op de 3de zaterdag van de maand bij Tatteljee.

EXPO JEUGD
EXPO JEUGD
zondag 5 mei van 13:00 tot 16:00u

Zondagmiddag 5 mei sluiten we het cursusjaar af met een expo van onze jongste cursisten. Ze tonen hun mooiste werken uit het afgelopen cursusjaar en we maken er een feest van met een hapje en een drankje! De expo gaat door op de beide Tatteljee locaties rond het St. Antoniusplein.

In de kijker

Eeuwig leren is altijd groeien! Ook in de winterperiode lanceert Tatteljee verschillende cursussen en workshops waarin je het beste van jezelf kan geven. Kijk snel of er iets voor jou bijzit en schrijf je in voor een leerrijk 2024.

Veel succes en tot gauw!

Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
27 april en 4 mei telkens van 09:00 tot 12:00u

Verwarmen met een warmtepomp is de toekomst. Maar hoe werkt het, is het duur en kan het ook in jouw bouw- of renovatieproject? Je leert er alles over tijdens deze cursus in twee delen door Flor D'Handschotter.

Meer info en inschrijvenBlijf je graag op de hoogte van alles wat Tatteljee doet? Volg ons dan zeker ook op Facebook en Instagram!

De foto’s op deze website zijn afkomstig van Freepik of van Tatteljee zelf. De foto’s bij de expo en het poëzieontbijt zijn eigendom van de betrokken kunstenaars en worden met hun toestemming hier gepubliceerd.

© 2024 - Tatteljee vzw - koenmichielsen.be webdesign