Vrij Bakken en Koken

Deze cursus wordt momenteel niet ingericht.

Glutenintollerantie, lactoseintollerantie of mensen die geen suiker mogen, we komen het steeds meer tegen. Aan de hand van een reeks heerlijke recepten laat ik je zien dat het echt niet moeilijk is om je menu aan te passen zodat iedereen mee kan eten. Wat we maken neem je mee naar huis.

Glutenvrij: Wat bevat er allemaal gluten en wat niet? We gaan aan de slag met verschillende producten die tarwe kunnen vervangen. We gaan bakken en koken en maken verrassende gerechten en lekkernijen klaar. Let op: we gaan geen glutenvrij brood maken.

Lactosevrij: Wat is dat nu net die lactose? Wat kan je wel en niet gebruiken? Met verschillende alternatieven laten we je zien dat je ook lactosevrij heel gevarieerd kan eten. Ook hier gaan we bakken en koken!

Suikervrij: Minder geraffineerde suikers is voor iedereen beter. Deze avond kiezen we voor natuurlijke zoetstoffen waarmee we heerlijke tussendoortjes gaan maken. Gezond snoepen dus!

Meer info over Liesbeth: www.kopje-essen.be

"Ik ben Liesbeth en ik hou ervan om mensen samen te brengen rond de tafel en in de keuken. Er is niets dat meer mensen samenbrengt dan (H)eerlijk eten en samen koken. Na een loopbaan in de bouwsector heb ik sinds 2017 met mijn cateringzaak Kopje voor en samen met heel veel mensen gekookt. Ik vind het heerlijk om, in samenwerking met Tatteljee, mijn passie voor lekker, gezond en gevarieerd eten te kunnen delen en anderen te inspireren."
Vrij Bakken en Koken
© 2024 - Tatteljee vzw - koenmichielsen.be webdesign