Gebak en dessert


36.1.GEBAK EN DESSERT op maandagavond
Wanneer : 3 maandagen van 19:00u tot 22:00u
Start op :
Datums :
27/01/2020
27/1 - 10/2 - 9/3
Waar : Sint-Antoniusplein 1
Wie : Morane Damoiseaux
Prijs : € 55,00 (richtprijs voor de ingrediënten is €15 à €25 per les, excl. drank)
Info :

Zelf bakken en dessert maken is populairder dan ooit. Niets zo leuk en lekker dan een eigen dessert of taart uit je uit eigen oven, waarmee je familie, vrienden of buren kan verrassen. 

Op de menu staat:
Fruit tarteletten met banketbakkersroom
Sinaasappeltaartje
Shwarzwalder-kirschtaartjes met chocomousse
Frambozen of aardbeien bavarois met amandelbiscuit
Dessertkoekjes (Antwerpse handjes deeg) evt macarons
Vatel taart met boterroom
Sinaas- of citroenrol
Eenvoudige chocladeproducten: Rhumrotsjes, Oranjerepels, Dressé noir, Dresseé noisette, ...
...




Gebak en dessert
Algemene vorming Talen - voormiddag Talen - avond Koken JEUGDtatteljee Creatief en Artistiek - lange cursussen Creatief en Artistiek - korte cursussen Teambuilding Repair Café ESA
Onze nieuwsbrief ontvangen ?