Go for it


34.3BE HAPPY *
Voor wie : 13 - 18 jarigen
Wanneer : woensdag 20/04/2022 van 13:30u tot 16:30u
Waar : Sint-Antoniusplein 1
Wie : Susanne Vos
Prijs : € 48,00
Materiaal : Zelf meebrengen: pen en papier
Info :

Heb je wel eens een dipje of ben je soms eens niet zo happy? Of kijk je in de spiegel en voel je je verdrietig en ontevreden? Hoe zorg je dan dat dit over gaat? Want jij alleen kan zorgen dat een dipje geen dip wordt!

Hoe je dit makkelijk kan doen door positief te denken, leer je tijdens deze middag BE HAPPY! Een middag vol tips en trucs om gelukkiger door het leven te gaan en je zelfvertrouwen een boost te geven.

www.stepontrack.be


Ik ben Susanne Vos en met mijn praktijk Step on Track geef ik “goed in je vel zit” cursussen. Ik ben dus persoonlijk ontwikkelingscoach en ga aan de slag in kleine groepjes of via 1 op 1 begeleiding, het liefst in een groene omgeving. Daarnaast geef ik les als leerkracht landbouw in het secundair onderwijs. Ik geniet van groepsdynamiek en vind sfeer en je veilig voelen in een groep, super belangrijk.

Zelfvertrouwen is een must om stappen te durven nemen in het leven en nog te vaak zie ik hoe mensen zichzelf neerhalen door hun gedachtes. Dit ombuigen, je zelfvertrouwen een boost geven en vooral veel tips en truc meegeven om jezelf gelukkig te maken, is waar ik voor ga.Je dient aangemeld te zijn om te kunnen inschrijven.

Klik hier om aan te melden

Go for it