Brood

Deze cursus wordt momenteel niet ingericht.

Ben jij ook zo een fan van Brood? Er gaat niks boven een ambachtelijk gebakken vers brood. In deze cursus leer je zelf hoe je dat doet!

2 avonden steken we dus zelf onze handen uit de mouwen en loodsen we je door het kneden, rijzen, vouwen en vormen met de ambachtelijke producten van de Molen in Halsteren. Wat we bakken neem je na afloop mee naar huis!

In deel 1 starten we met de basistechnieken. Deel 2 wagen we ons aan speciale en gevulde broden.

Meer info over Liesbeth : www.kopje-essen.be

"Ik ben Liesbeth en ik hou ervan om mensen samen te brengen rond de tafel en in de keuken. Er is niets dat meer mensen samenbrengt dan (H)eerlijk eten en samen koken. Na een loopbaan in de bouwsector heb ik sinds 2017 met mijn cateringzaak Kopje voor en samen met heel veel mensen gekookt. Ik vind het heerlijk om, in samenwerking met Tatteljee, mijn passie voor lekker, gezond en gevarieerd eten te kunnen delen en anderen te inspireren."




Brood
© 2024 - Tatteljee vzw - koenmichielsen.be webdesign