Training


09.1WAT WIL IK NU? *
Wanneer : 4 donderdagen van 19:30u tot 21:45u
Start op :
Datums :
21/04/2022
21/4 - 28/4 - 12/5 - 19/5
Waar : Sint-Antoniusplein 1
Wie : Susanne Vos
Prijs : € 190,00 (incl. afgedrukte cursus)
Info :

Iedereen heeft wel eens een moment waarop hij vast lijkt te lopen. Twijfel slaat toe, zekerheden en keuzes worden in vraag gesteld. Dit kan over werk gaan of over iets in je privé situatie. Vaak lijkt het niet te helpen als je er over nadenkt. Hoe komt dit, maar vooral; wat kan je ertegen doen? Hoe beantwoord je de vraag “Wat wil ik nu?”.

Tijdens deze cursus neem ik je stap voor stap mee door dit proces. Dit doen we door oefeningen en gesprekken en we gaan heel concreet aan de slag. Op het eind van de cursus kan je zeggen “Deze stappen ga ik zetten, want dít wil ik nu!”

www.stepontrack.be

Ik ben Susanne Vos en met mijn praktijk Step on Track geef ik “goed in je vel zit” cursussen. Ik ben dus persoonlijk ontwikkelingscoach en ga aan de slag in kleine groepjes of via 1 op 1 begeleiding, het liefst in een groene omgeving. Daarnaast geef ik les als leerkracht landbouw in het secundair onderwijs. Ik geniet van groepsdynamiek en vind sfeer en je veilig voelen in een groep, super belangrijk.

Zelfvertrouwen is een must om stappen te durven nemen in het leven en nog te vaak zie ik hoe mensen zichzelf neerhalen door hun gedachtes. Dit ombuigen, je zelfvertrouwen een boost geven en vooral veel tips en truc meegeven om jezelf gelukkig te maken, is waar ik voor ga.


Je dient aangemeld te zijn om te kunnen inschrijven.

Klik hier om aan te melden

Training