Muziek als taal

  


01.3GITAAR VOOR BEGINNERS *
Voor wie : vanaf 14 jaar
Wanneer : 10 vrijdagen van 20:00u tot 22:00u
Start op :
Datums :
4/02/2022
4/2 - 11/2 - 18/2 - 25/2 - 11/3 - 18/3 - 25/3 - 1/4 - 22/4 - 29/4
Waar : Sint-Antoniusplein 1
Wie : Jappe Govaerts
Prijs : € 90,00
Materiaal : Een eigen gitaar
Info :

Dit is vooral bedoelt voor mensen die al iets van ervaring hebben met gitaar of muziek, maar het eens op een andere manier willen bekijken.

Een baby leert toch ook niet eerst lezen en schrijven vooraleer deze mag praten. Een baby leert juist zo snel een taal omdat deze mag praten/jammen/improviseren met volwassenen. Fouten mogen gemaakt worden en sterker nog wanneer er woorden "verkeerd" gezegd worden nemen volwassenen deze goedlachs over, zoals kipant ipv pikant. Daarom gaat deze methode regelrecht in tegen de traditionele muzikale vorming waarbij er zoveel regeltjes zijn die niks met muziek te maken hebben. De enigste twee regels zijn klinkt het goed en voelt het goed.

Aarzel niet om contact op te nemen met Jappe Govaert of Tatteljee voor verdere vragen. Inschrijvingen zijn beperkt dus wees er snel bij. 

Jappe is na zijn studie studies aan de jazz/popsoul studio in Antwerpen les beginnen geven. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring en heeft mogen studeren met enkele topgitaristen van België en Nederland zoals Frank Peeters, Ruben Machtelinckx, Peter Verbraecken en Paolo Loveri. Ook heeft hij op verschillende podia gestaan, oa Straatfeesten, Permeke Festival, Easywood Festival, Antwerp Tower en op het Mas in Antwerpen.

www.jappegovaerts.be


Inschrijven niet meer mogelijk.
Muziek als taal