Boeken


01.1boekvoorstelling: "Handboek voor de CIRCULAIRE ECONOMIE" - een ABC
Wanneer : donderdag 11/03/2021 van 20:00u tot 22:00u
Waar : Sint-Antoniusplein 1
Wie : Isabelle Vanhoutte - www.henrilejeune.com
Prijs : € 5,00
Info :

OPGESCHORT  -  WELDRA EEN NIEUWE DATUM IN 2021

Autodelen, CCU, gemeenschapsmunten, open source, zeldzame aarden: de termen doen een belletje rinkelen, maar waarvoor staan ze precies? En wat betekenen ze voor de circulaire economie? Waarom zijn ze belangrijk voor morgen? 

De afgelopen jaren verdiepte freelance journaliste Isabelle Vanhoutte (Kalmthout) zich samen met boekenmakerscollectief Henri Lejeune in de circulaire economie. Ze gingen de baan op, praatten met ondernemers in alle landstreken, maakten podcasts, schreven analyses en reflecteerden. Toen werd het tijd om wat ze bijleerden in een mooi handboek te gieten.

Het 'Handboek voor de Circulaire Economie' is een referentieboek over de circulaire economie voor zowel ervaringsdeskundigen als voor wie nieuwsgierig is naar het onderwerp. Met inspirerende cases uit Nederland en België, mooie beelden, een heldere uitleg en uitgebreide referentiepagina’s met de laatste stand van zaken. Een handig en rijk geïllustreerd eerste hulp-boek over circulair denken en handelen.

Tijdens de lezing gaat Isabelle dieper in op drie letters uit het boek, legt ze links met lokale initiatieven en geeft ze tips om zelf aan de slag te kunnen.  

In samenwerking met Coopsaam.


Inschrijven is (nog) niet mogelijk.


Webinar PAASaanbod -13 jarigen Algemene vorming Talen - voormiddag Talen - avond Koken JEUGDtatteljee Creatief en Artistiek - lange cursussen Creatief en Artistiek - korte cursussen Repair Café
Onze nieuwsbrief ontvangen ?