Bridge

06.1.BRIDGE voor beginners
Wanneer : eind september 2019 - 12 sessies op donderdagavond
Waar : Sportpark Hemelrijk, Moerkantsebaan 34, 2910 Essen
Prijs : € 36,00 inclusief cursusmateriaal
Info :
Het kaartspel met een extra dimensie. Bridge is een sport van de geest en is al meer dan 150 jaar een van de populairste tijdverdrijven in de wereld. 

Een spelletje bridge is ideaal om je geest te trainen en fit te houden. De snelheid waarmee onze hersenen vandaag alle informatie moet verwerken neemt alsmaar toe. Daarom is het belangrijk om ons brein te trainen en dan liefst met een leuke activiteit.
 
Bij jong en oud, bij zowel senioren als jongeren ontwikkelt het kaartspel belangrijke vaardigheden. Op een speelse wijze worden hoofdrekenen, kansberekening, deductie, concentratie en strategisch en logisch denken geoefend. 

Bridge is een ontspannende activiteit in teamverband die je kan spelen met vrienden, familie of (nieuwe) kennissen, ongeacht leeftijd, geslacht of nationaliteit. Je hebt enkel een spel kaarten nodig.

Inschrijven : Voor inschrijvingen of bijkomende informatie: Miriam Goossens 0468 488 940 - goossens.miriam@gmail.comBridge
Algemene vorming Talen - voormiddag Talen - avond Koken JEUGDtatteljee Creatief en Artistiek - lange cursussen Creatief en Artistiek - korte cursussen Teambuilding Repair Café ESA
Onze nieuwsbrief ontvangen ?