Film Smaakt

IETS NIEUW IN DE WINTER. 

Elke Van Daele, docente van enkele kooklessen, kiest een prachtige film gemaakt door een bijzondere filmmaker … Zij laat zich culinair inspireren door smaken die de film bij haar oproepen. 

Na een korte inleiding van haar krijg je de kans om een drankje, een aperitiefje te proeven. Na de film geniet je van een maaltijd in ontspannen sfeer.

Een originele maaltijd met een goede film in een ongedwongen sfeer brengt mensen bij elkaar op 6 gezellige winterse zondagmiddagen. 

Volg Elke via Facebook P.I.P - www.pipfood.be

Reserveren/inschrijven: zie link onderaan affiche/foto. Gelieve per persoon een formulier in te vullen, met dank. 

Deze cursus wordt momenteel niet ingericht.

Deze wordt het...de laatste Film Smaakt in Tatteljee dit seizoen.... wederom geen film met decadent eten...sorry ....maar ik volg mijn hart en dat ligt bij gewone mensen en hun struggle for life... prachtige maatschappijkritische film van Alice Rohrwacher, haar mooie zus Alba en 'onze' Sam Louwyck in de hoofdrol. (Dan heb ik toch een beetje mijn best gedaan om er een Vlaamse knipoog in te steken) zondag 24 februari Film smaakt Tatteljee Vzw. Ik vond de Italiaanse trailer mooier....vandaar...

Afbeeldingsresultaat voor le meraviglie




Film Smaakt
Algemene vorming Talen - voormiddag Talen - avond Koken JEUGDtatteljee Creatief en Artistiek - lange cursussen Creatief en Artistiek - korte cursussen Teambuilding Repair Café ESA
Onze nieuwsbrief ontvangen ?