Film Smaakt

IETS NIEUW IN DE WINTER. 

Elke Van Daele, docente van enkele kooklessen, kiest een prachtige film gemaakt door een bijzondere filmmaker … Zij laat zich culinair inspireren door smaken die de film bij haar oproepen. 

Na een korte inleiding van haar krijg je de kans om een drankje, een aperitiefje te proeven. Na de film geniet je van een maaltijd in ontspannen sfeer.

Een originele maaltijd met een goede film in een ongedwongen sfeer brengt mensen bij elkaar op 6 gezellige winterse zondagmiddagen. 

Volg Elke via Facebook P.I.P - www.pipfood.be

Reserveren/inschrijven: zie link onderaan affiche/foto. Gelieve per persoon een formulier in te vullen, met dank. 


10.4.FILM 4 'La Piscine'
Wanneer : zondag 9/02/2020 om 15:00u
Waar : Sint-Antoniusplein 1
Wie : Elke Van Daele
Prijs : € 22,00 voor maaltijd in meerdere gangen (excl. drank)
Info :

Bon...I changed my mind...ik had eigenlijk een Franse film beloofd...en toen kwam ik Jefke tegen op de fiets...en die opperde: la Piscine! En ik zei: Jefke jongen, ge zijt nen held, dat is nu juist de film die ik wilde tonen maar ik kon er zelf niet zo snel op komen. Et voilà. Back in time. Mille neuf cent soixante-neuf! Met de mooie Romy Schneider en Alain Delon. On se verra. 9 février 2020.
Film Smaakt
Algemene vorming Talen - voormiddag Talen - avond Koken JEUGDtatteljee Creatief en Artistiek - lange cursussen Creatief en Artistiek - korte cursussen Teambuilding Repair Café ESA
Onze nieuwsbrief ontvangen ?