Film Smaakt

IETS NIEUW IN DE WINTER. 

Elke Van Daele, docente van enkele kooklessen, kiest een prachtige film gemaakt door een bijzondere filmmaker … Zij laat zich culinair inspireren door smaken die de film bij haar oproepen. 

Na een korte inleiding van haar krijg je de kans om een drankje, een aperitiefje te proeven. Na de film geniet je van een maaltijd in ontspannen sfeer.

Een originele maaltijd met een goede film in een ongedwongen sfeer brengt mensen bij elkaar op 6 gezellige winterse zondagmiddagen. 

Volg Elke via Facebook P.I.P - www.pipfood.be

Reserveren/inschrijven: zie link onderaan affiche/foto. Gelieve per persoon een formulier in te vullen, met dank. 


10.3.FILM 3 'Spring, Summer, Fall, Winter ... And Spring'
Wanneer : zondag 12/01/2020 om 15:00u
Waar : Sint-Antoniusplein 1
Wie : Elke Van Daele
Prijs : € 22,00 voor maaltijd in meerdere gangen (excl. drank)
Info :

Bijzonder prachtige film en een culinaire uitdaging. 

Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring luidt de internationale titel van deze fraaie Koreaanse productie over de cycli van het leven. De film speelt zich af op een afgelegen bergmeer waar een oude boeddhistische monnik en zijn jonge leerling leven op een vlot waarop een kleine tempel is gebouwd. De loop van de seizoenen houdt gelijke tred met de transformatie van de jongen in een oude man die uiteindelijk - in de tweede lente - zelf doceert. 

Een zinnenstrelende film die doet verlangen naar onthechting. Met mooie, verhalende beelden en een summier gebruik van tekst.

Regie: Kim Ki-duk

Afbeeldingsresultaat voor 'Spring, Summer, Fall, Winter ... And Spring'
Film Smaakt
Algemene vorming Talen - voormiddag Talen - avond Koken JEUGDtatteljee Creatief en Artistiek - lange cursussen Creatief en Artistiek - korte cursussen Teambuilding Repair Café ESA
Onze nieuwsbrief ontvangen ?