Film Smaakt

IETS NIEUW IN DE WINTER. 

Elke Van Daele, docente van enkele kooklessen, kiest een prachtige film gemaakt door een bijzondere filmmaker … Zij laat zich culinair inspireren door smaken die de film bij haar oproepen. 

Na een korte inleiding van haar krijg je de kans om een drankje, een aperitiefje te proeven. Na de film geniet je van een maaltijd in ontspannen sfeer.

Een originele maaltijd met een goede film in een ongedwongen sfeer brengt mensen bij elkaar op 6 gezellige winterse zondagmiddagen. 

Volg Elke via Facebook P.I.P - www.pipfood.be

Reserveren/inschrijven: zie link onderaan affiche/foto. Gelieve per persoon een formulier in te vullen, met dank. 

Deze cursus wordt momenteel niet ingericht.

Een kans om nog even de kerstdrukte te ontvluchten op de flamenco tonen van een muzikale roadmovie door Andalusia en Marokko tot in Algerije. Muziek, Spaans en Marokkaans eten, dans,reizen, avontuur… Helemaal PIP’s ding.  Het wordt vast een feest voor buik en geest! Met een kleine toelichting  en receptjes van PIP om mee naar huis te nemen.  Be my guest!!

Meer info: www.pipfood.be/film-smaakt/
Film Smaakt
Algemene vorming Talen - voormiddag Talen - avond Koken JEUGDtatteljee Creatief en Artistiek - lange cursussen Creatief en Artistiek - korte cursussen Teambuilding Repair Café ESA
Onze nieuwsbrief ontvangen ?