Zomer !n Tatteljee
Zomer !n Tatteljee
zaterdag 17 augustus vanaf 13:00u

Zaterdag 17 augustus is er weer een Zomer in Tatteljee. Wie het recept nog niet kent, mag zich verwachten aan een zomerbar met heerlijke huisbereide tapas, dito cocktails, streekbieren en wat zo al. Daarnaast voorzien we allerlei gratis activiteiten voor jong en oud waaronder ook concerten en een gratis openluchtfilm zodra het donker wordt.

Zomer !n Tatteljee
Zomer !n Tatteljee
Zaterdag 31 augustus vanaf 13:00u

Tijdens deze Zomer in Tatteljee mag je je verwachten aan een plein vol creatieve kinderen, een zomerbar met heerlijke huisbereide tapas en dito cocktails alles bereid door onze eigen chefs. pakken we uit met verschillende concerten. We ronden af met een gratis openluchtfilm zodra het donker wordt en de dag erna op zondag gaan we door tot alles op is.

Zomer !n Tatteljee
Zomer !n Tatteljee
Zondag 1 september 2024 vanaf 13:00u

Tijdens deze laatste Zomer in Tatteljee voor 2024 tonen we wat we kunnen en maak je kennis met onze docenten. Je mag je verwachten aan een zomerbar met heerlijke huisbereide tapas en dito cocktails alles bereid door onze eigen chefs. Daarnaast voorzien onze docenten allerlei demonstraties, infomomenten, zijn er gratis activiteiten voor jong en oud en pakken we uit met verschillende concerten. We gaan door tot alles op is!

© 2024 - Tatteljee vzw - koenmichielsen.be webdesign