Zomer !n Tatteljee

 ZOMER IN TATTELJEE 2021

JUNI

·        zaterdag  12/06  -  TuinCafé+ repaircafé en bierproeven 
Iets kapot? Breng het mee en kom het samen gratis repareren. Nadien stellen plaatselijke brouwers hun bieren voor.

·        zaterdag  26/06  -   TuinCafé+ brei- en haakworkshop en interactief poëtisch podium
  In een inspirerende omgeving kan je (verder)werken aan je haak- en breiwerk, je laten onderdompelen in poëzie en/of gewoon genieten van een hapje en een drankje.

JULI

·        vrijdag 16/07  -  Openluchtfilm ism Kobie
21u The Racer - 
Zomer 1998 – De openingsritten van de Tour de France zijn verhuisd naar Ierland. De Belgische wielrenner Dom Chabol, bijna aan het einde van zijn carrière, is één van de beste ‘Domestiques’ (meesterknechten) van de afgelopen 20 jaar in de Tour. Het is een zware, opofferende rol – tempo instellen, wind tegenhouden en ondersteuning bieden zodat de sprinter van het team als eerste over de meet komt – en zelf voor de overwinning gaan is geen optie. Maar Dom koestert in het geheim een verlangen om de gele trui te dragen - slechts één keer voor het einde van zijn carrière.

·        zaterdag 17/07  -  Z!T on stage+ workshops + kinderanimatie
Vanaf 17 juli kan je je inschrijven voor ons cursusaanbod en kan je tijdens ZIT bij ons terecht met al je vragen over het aanbod. 

17u Sticky Stuff - een coverband met wereldreputatie in Essen en omgeving.
20u Poëtisch podium & muziek van Fakelakito, een pianoduo met Liesbeth Baeteman op piano en Peter Schiedon op trompet dat klassiek & Jazz laat versmelten.

·        vrijdag 30/07  -  Openluchtfilm ism Kobie
21u The Painter & The Thief - De realiteit overtreft soms de beste fictie: het onwaarschijnlijke verhaal van een kunstenares die op zoek gaat naar de dief die haar schilderijen stal. Ze weet hem op te sporen en hun ontmoeting neemt meer dan één onverwachte wending. Regisseur Benjamin Ree won niet voor niets de prijs voor ‘creative storytelling’ op het gerenommeerde Sundance Filmfestival.

·        zaterdag 31/07 -  Z!T on stage+ workshops + kinderanimatie

16u Souvernirs d' Afrique - poëtische wereldmuziek met een Afrikaanse toets en originele Afrikaanse snaarinstrumenten.

 

AUGUSTUS

·        vrijdag 20/08  -  Openluchtfilm ism Kobie

21u The Peanut Butter Falcon - 
The Peanut Butter Falcon is een dolkomische avonturenfilm, die zijn wereldpremière beleefde tijdens het festival South by Southwest en er de publieksprijs won.
De jonge Zak (Zack Gottsagen) met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler (Shia LaBeouf), die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Ze overtuigen zelfs de aardige Eleanor (Dakota Johnson), een medewerkster van het verpleegtehuis, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis.

·        zaterdag 21/08  - Z!T on stage+ workshops + kinderanimatie
17u Advaita -  Giuseppe & zijn gitarist brengen een vleugje Italië naar onze zomerbar.

 

SEPTEMBER

·        zaterdag 4/09  - TuinCafé+ taalbad en boekenmarkt

Wordt je graag aangesproken in het Italiaans? Voer je liever een conversatie in het Spaans? Bestel je graag in het Frans? Of spreek je nog een andere taal? Dat kan! Naast dit boeiend taalbad ontdekt je ook een toffe boekenmarkt met mini-prijzen. 

·        zondag  5/09 -  Inschrijvingsdag met TuinCafé+ taalbad en boekenmarkt & Z!T On Stage

Zelfde programma als zaterdag met als extra een live concert:  
17u Clayroad Company -  Sfeervol concert van een lokale band met roots in blues en rock & roll.                

 ·        zaterdag 18/09 - TuinCafé+ repair café en digitaal babbelbar

Iets kapot? Breng het mee en kom het samen gratis repareren. Tijdens de digitaal babbelbar helpen de aanwezige knappe koppen je graag verder met je grote en kleine digitale vragen.

Volg ons via Facebook, Instagram, nieuwsbrief of site.

We hopen alvast op een zomer met fijne ontmoetingen.