Zomer !n Tatteljee

ZOMER IN TATTELJEE 2020

De ‘Zomer van Tatteljee’, of kortweg Z!T, is een zomers evenement dat het vormingscentrum Tatteljee normaal organiseert in maanden juli en augustus. 

Na véél wikken en wegen hebben we Z!T voor juli en augustus geannuleerd. Maar NIET getreurd ... we gaan Z!T te koppelen aan onze info-en inschrijfdag, dat jaarlijks op de eerste zondag van september staat gepland.

Op vr 4/09, za 5/09 en zo 6/09 komt er op een veilige manier een geanimeerde zomerbistro in de tuin met film, live optreden, bubbels en babbels!!

- Op vrijdag 4/09 tonen we een openluchtfilm (om 21u) ism Kobie met zomerbar vanaf 19u

- Op zaterdag 5/09 en zondag 6/09 is de zomerbistro open van 13u tot 17u met overheerlijke tapas, fijne livemuziek en randanimatie voor jong en oud. Ook gaan we ons nieuw aanbod op een ludieke manier in de picture zetten met een tentoonstelling én op zondag een info- en inschrijfmoment.

Allen welkom in onze gezellige en veilige zomerbar! 

- 4, 5 en 6/09 Z!T - "Zomer Inschrijven in Tatteljee"

Kom dit weekend kennismaken met de werking, het nieuwe aanbod, een gezellige zomerbar in de tuin met live muziek, een boeiende boekmarkt. Natuurlijk ... alles corona-proof.

Vrijdag 4/09 vanaf 19u: 

een openluchtfilm "Parasite" ism vzw Kobie. De zomerbar is open en de film start rond 21u. Gelieve eigen dekentje mee te brengen.

Zaterdag 5/09 en zondag 6/09 vanaf 13u :

  • gezellige zomerbar, genieten van take away tapas en zomercocktails
  • Z!T on stage: Live muziek

op zaterdag om 15u00 "The Fiddle and the Banjoman" en om 17u30 "Advaita Music

en op zondag om 15u00 "Frans Demedts’ draaiorgel" en om 17u00 "Jens Laalkens" !!!

  • boeiende boekenmarkt ism OWW en Coopsaam
  • én een inschrijf- en infomoment voor cursusjaar 2020-2021. Taalboeken kunnen ingekeken worden en een mini tentoonstelling van werken uit creatieve en artistieke ateliers geven een mooi beeld van het creatief en artistiek aanbod. Aanwezige docenten en bestuursleden helpen je graag verder bij vragen. Inschrijven kan zowel contant als contactloos via Payconiq.
  • TOT DAN!