Zomer !n Tatteljee

ZOMER IN TATTELJEE 2020

De ‘Zomer van Tatteljee’, of kortweg Z!T, is een zomers evenement dat het vormingscentrum Tatteljee normaal organiseert in maanden juli en augustus. 

Na véél wikken en wegen hebben we Z!T voor juli en augustus geannuleerd. Maar NIET getreurd ... we proberen Z!T te koppelen aan onze info-en inschrijfdag, dat jaarlijks op de eerste zondag van september staat gepland.

Als de maatregelen versoepelen komt er op vr 4/09, za 5/09 en zo 6/09 op een veilige manier een geanimeerde zomerbistro in de tuin met film, live optreden, bubbels en babbels!!

- Op vrijdag 4/09 tonen we een openluchtfilm (om 21u) ism Kobie met zomerbar vanaf 19u

- Op zaterdag 5/09 en zondag 6/09 is de zomerbistro open van 13u tot 17u met overheerlijke tapas, fijne livemuziek en randanimatie voor jong en oud. Ook gaan we ons nieuw aanbod op een ludieke manier in de picture zetten met een tentoonstelling én op zondag een info- en inschrijfmoment.

Weldra meer info!

Affiche Z!T 2019

Zomer !n Tatteljee
Zomer !n Tatteljee
Zomerworkshops Inhaallessen - Corona Algemene vorming Talen - voormiddag Talen - avond Koken JEUGDtatteljee Creatief en Artistiek - lange cursussen Creatief en Artistiek - korte cursussen Teambuilding Repair Café ESA
Onze nieuwsbrief ontvangen ?