MAATREGELEN in Tatteljee

Covid-19 heeft ons dagelijks leven serieus op zijn kop gezet. Ook de werking van Tatteljee is serieus door elkaar geschud.

Maar we blijven niet bij de pakken zitten. Momenteel buigen enkel verantwoordelijken zich nog over details van de opgelegde richtlijnen in fase geel, om er zo het maximale uit te kunnen halen. Hierbij alvast enkele van de belangrijkste opgesomd.
 
Toegang gebouw
Al wie toekomt dient een mondmasker te dragen.
Op de vloer zijn de nodige wegwijzers voorzien om groeperingen te vermijden. Zo zorgen we ervoor dat men elkaar zo weinig mogelijk kruist. Vandaar dat we hier en daar éénrichtingsverkeer in gangen invoeren of voorrangsregels toepassen.
 
Handhygiëne
Ook bij aankomst dient men de handen te ontsmetten/wassen.
In elk lokaal of atelier is een desinfecterende handgeldispenser aanwezig.
In de lokalen voorzien van een wasbak is er ook een handzeepdispenser.
Er zijn papieren wegwerphanddoeken beschikbaar om de handen af te drogen.
 
Lokalen of ateliers
Het  meubilair mag niet verplaatst worden! De lokalen zijn zo ingericht om de aanbevelingen van het ministerie van onderwijs en het ministerie van volksgezondheid te respecteren.
 
Pauzes
Er worden voorlopig geen groepspauzes voorzien. De cursisten krijgen individuele (plas)pauzes om zo samenscholing te voorkomen.
Pauzes worden in het lokaal gehouden en daar mag dus uitzonderlijk gegeten en gedronken worden, voorlopig enkel met zelf meegebrachte drank en tussendoortje .
 
Permanentie
Permanentie is tijdens de lessen het aanspreekpunt.
 
Ziek worden
Als men ziek wordt, dan zal hij/zij direct afgezonderd worden tot er vervoer is of zal hij/zij onmiddellijk het gebouw moeten verlaten.
Communicatie- en ontsmettingsprocedure wordt gestart en de overige cursisten zullen de les op datzelfde ogenblik vervroegd moeten stopzetten.
 
Na de lessen
Na elke les worden de tafel, stoel en aangeraakte zaken ontsmet door de cursist zelf. Hiervoor wordt het nodige materiaal voorzien.
 
Tatteljee heeft al een enorme inspanning geleverd om een opstart te kunnen realiseren. Hopelijk houdt iedereen zich aan de opgelegde maatregelen, zodat we allemaal terug met een veilig gevoel de lessen kunnen volgen.

We willen jullie, cursisten en docenten, vooraf al enorm bedanken voor jullie begrip en medewerking.
 
Bij verdere vragen, onduidelijkheden en/of tips,
aarzel niet om ons te contacteren, want …
SAMEN STERK TEGEN CORONA!
We zijn er voor je!

 

Symposium Beeldhouwen workshops - 6 tot 16 jaar Zomerworkshops - 6 tot 18 jaar Webinar Algemene vorming Talen - voormiddag Talen - avond Koken JEUGDtatteljee Creatief en Artistiek - lange cursussen Creatief en Artistiek - korte cursussen Repair Café
Onze nieuwsbrief ontvangen ?