Algemene voorwaarden

 - Voor promotionele doeleinden zal Tatteljee geregeld foto’s en/of video’s nemen van de lessen. Indien je dit niet wil, laat je ons dat voorafgaand schriftelijk weten.

- Je inschrijving is pas definitief na het ontvangen van een betaalbevestiging per mail of een ondertekend formulier.

- Tatteljee behoudt zich het recht om de cursus, workshop, lezing of activiteit niet te laten starten indien het minimum aantal inschrijvingen niet wordt gehaald. In dat geval krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.

- In het geval de lessen niet kunnen doorgaan omwille van omstandigheden onafhankelijk en buiten de wil van Tatteljee, kan de opleiding tijdelijk stopgezet worden omwille van overmacht. Indien de omstandigheden die de overmacht uitmaken van die aard zijn dat de activiteit definitief stopgezet moet worden, is een terugbetaling van het inschrijvingsgeld niet mogelijk. De cursist zal een
tegoedbon ontvangen ter waarde van het restbedrag van het inschrijvingsgeld, min €10 administratiekosten. Deze tegoedbon kan gebruikt worden voor volgende of andere cursus binnen de werking van Tatteljee.

- Indien je je inschrijving wil annuleren, geef je een geldige redenen op. Het bestuur zal de waarde van een tegoedbon, min €10 administratiekosten, bepalen. Als geldige reden gelden ziekte of aantoonbare onmogelijkheid om de lessen nog bij te wonen. Tatteljee zal dat steeds met veel zin voor rede beoordelen.

- Je deelname aan de lessen is op je eigen risico. Tatteljee is niet aansprakelijk voor letsel- of andere schade, noch voor beschadigde of verloren spullen. Je blijft voor, tijdens en na de lessen steeds verantwoordelijk over je eigen materiaal. Tatteljee is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van jouw eigen materiaal. Indien je beschadiging toebrengt aan onze gebouwen, ben jij daar aansprakelijk voor.

- Wanneer je tijdens de uren van de lessen het terrein verlaat, gebeurt dat op eigen verantwoordelijkheid.

- Je respecteert het startuur van de lessen, zodat men stipt kan beginnen en je onnodig contact met anderen van andere lessen kan vermijden.

- Als één van de docenten ziek is, zal er vervangen worden gezocht.

- Kinderen waarvan de broer of zus zich ook inschrijven voor een lange cursus (Beeldend atelier 6-9 jaar, beeldend atelier +9 aar en tekenlessen +12 jaar) kunnen genieten van een korting. Concrete info vind je bij deze cursussen.

- Respecteer het huisreglement ivm COVID-19. Als iedereen de maatregelen volgt blijft Tatteljee een veilige omgeving.

Algemene voorwaarden
Symposium Beeldhouwen workshops - 6 tot 16 jaar Zomerworkshops - 6 tot 18 jaar Webinar Algemene vorming Talen - voormiddag Talen - avond Koken JEUGDtatteljee Creatief en Artistiek - lange cursussen Creatief en Artistiek - korte cursussen Repair Café
Onze nieuwsbrief ontvangen ?