Zomer !n Tatteljee

Zaterdag 31 augustus vanaf 13:00u

Tijdens deze Zomer in Tatteljee mag je je verwachten aan een plein vol creatieve kinderen, een zomerbar met heerlijke huisbereide tapas en dito cocktails alles bereid door onze eigen chefs. pakken we uit met verschillende concerten. We ronden af met een gratis openluchtfilm zodra het donker wordt en de dag erna op zondag gaan we door tot alles op is.

Tatteljee Zomer !n Tatteljee
Lekker lui in de zomerbar

13:00 Zomerbar

De zomerbar opent om 13:00 en blijft geopend tot 's avonds even na de gratis openluchtfilm. Onze eigen chefs bereiden er bijzondere en overheerlijke tapas en zomer cocktails. Ook bieren uit de spreek genieten een bijzondere plek tijdens Zomer !n Tatteljee.

13:00 Cursusaanbod en inschrijfmoment

Tijdens elke Zomer !n Tatteljee kan je terecht bij Tatteljee voor info over het cursusaanbod en om je live in te schrijven.

We verkopen er ook keramiek uit eigen werkhuis.

Kids@Z!T

13:00 Kids@Z!T

Kinderen kunnen bij Zomer !n Tatteljee een hele middag komen uitleven. Met een We voorzien pottenzandbak, een pipo-wagen, een zoektocht, volksspelen, grime en creatieve workshops is er voor alle kids wel iets te beleven.

Zomer !n Tatteljee

14:00 Montmartre voor kids

Altijd al een echte schilder willen worden? We zetten een heleboel ezels in onze tuin voorzien verf en docenten zodat jij een hele middag lang de nieuwe Van Gogh, Renoir of Matisse bent.

Ben je meer een beeldhouwer? Kom dan mee kleien aan onze grote tafel en maak je eigen beeldentuin.

Zomer !n Tatteljee

16:00 Kids@Z!T - Theater Blije blaadjes

Damiaan Jacobs dompelt jonge kinderen onder in zijn theatervoorstelling Blije blaadjes. Met woorden en een ongelooflijke collectie attributen creëert hij een magische wereld. Fantastisch in één woord!

souvenirs

16:00 Z!T on stage - Les Souvenirs d'Afrique

Traditioneel speelt Les Souvenirs d'Afrique een prachtige set tijdens Zomer !n Tatteljee. Naast Afrikaanse percussie en , jawel, saxofoon,  spelen ze ook op eigen gebouwde ngoni snaarinstrumenten.  Met invloeden van de Afrikaanse Oostkust brengen extra zon naar onze tuin waar het heerlijk toeven is die middag. 

Vintavoix

19:30 Z!T on stage - Vintavoix

Zangkoor Vintavoix is de eerste band  die zichzelf uitnodigde op Z!T. Superblij zijn we om hen te mogen programmeren tijdens deze Z!T. Met meer dan tien zingen ze onder leiding van Saar Suffys de sterren van de hemel.

Al eens een zangding horen van Vintavoix? Je vindt het hier en hier.

Here

21:30 Gratis openluchtfilm - Here (Bas Devos)

De nieuwe film "Here" van de Essense regisseur Bas Devos: betoverende slow cinema die je anders naar de wereld doet kijken.

Stefan, een Roemeense bouwvakker in Brussel, staat op het punt om tijdens de zomervakantie terug te keren naar zijn geboorteland, maar vindt nog een lading soep in zijn koelkast. Die gaat hij eerst nog uitdelen aan familie en vrienden, waardoor hij wat langer in onze hoofdstad blijft hangen. Tijdens zijn wandelingen ontdekt hij plots dingen die hij nooit eerder gezien had. Meer is het niet. Een man die soep maakt en rondwandelt. Dan is het verhaal van Paul Atreides op de gevaarlijkste planeet van het heelal in “Dune” op het eerste gezicht nogal wat spannender. En toch. Voor wie goed oplet gaat ook in “Here” een heel nieuw universum open. Je moet alleen anders kijken.

Als eens proeven van deze parel aan het Belgische cinemafirmament? De trailer vind je hier.


© 2024 - Tatteljee vzw - koenmichielsen.be webdesign