Zomer !n Tatteljee

zaterdag 20 juli vanaf 13:00u

Zaterdag 20 juli bijt de spits af voor Zomer in Tatteljee. Wie het recept nog niet kent, mag zich verwachten aan een zomerbar met heerlijke huisbereide tapas en dito cocktails maar vooral aan heel wat gratis activiteiten: workshops, zoektocht, theater, films, concerten,...

Tatteljee Zomer !n Tatteljee
Zomerbar met Leen en Lobke

13:00 Zomerbar

De zomerbar opent om 13:00 en blijft geopend tot 's avonds even na de gratis openluchtfilm. Onze eigen chefs bereiden er bijzondere en overheerlijke tapas en zomer cocktails. Ook bieren uit de spreek genieten een bijzondere plek tijdens Zomer !n Tatteljee.


13:00 Cursusaanbod en inschrijfmoment

De eerste Zomer !n Tatteljee lanceren we meteen ook ons cursusaanbod voor het komende cursusjaar dat in september van start gaat. Je kan tijdens Z!T terecht bij Tatteljee voor info over het cursusaanbod en om je live in te schrijven.

juweeltjes

13:00 Kids@Z!T - Crea marktje

Ben jij jonger dan 17 en een eeuwige knutselaar? Maak je zelf juweeltjes, kleding, bloempotjes, knuffels of andere leuke dingen? Wij voorzien een kraampje waar je zelf je spulletjes aan de man of vrouw kan brengen.

Laat je Lons vooraf even weten dat je meedoet? Tel. 0495273061 Liesbeth

repair café

13:00 Repair café

Iets defect bij je thuis? Breng het mee, onze experten repareren gratis jouw spullen tijdens deze Zomer !n Tatteljee.


Guiseppe

15:00 Giuseppe & studenten

Wist je dat je bij Tatteljee zanglessen kan volgen? Tijdens deze Z!T laten onze cursisten het beste van zichzelf horen. Ze brengen zelfgekozen nummers en worden gecoacht door Giuseppe Fiorentini.

16:00 Giuseppe & friends

Daarna is zanger en docent Giuseppe zelf aan de beurt. Hij nodigt muzikale vrienden uit voor een jazzy middag in de tuin van Tatteljee.

Titina

16:00 Kids@Z!T - Titina

TITINA neemt je mee naar de waargebeurde avonturen van het schattig hondje Titina dat in de jaren 1920 beroemd werd toen ze de Italiaanse luchtvaartingenieur Umberto Nobile en de Noorse ontdekkingsreiziger Roald Amundsen vergezelde op een luchtexpeditie naar de Noordpool. Een waanzinnige reis door de ogen van de schattigste ontdekkingsreiziger op vier poten, in van het scherm spattende 2D-animatie.

Voor de trailer, klik hier.

Duo Joachim

19:30 Z!T on stage - Luisterconcert het duo Joachim Thijs & Jan-Sebastiaan Degeyter

Joachim Thys (saxofoon) en Jan-Sebastiaan Degeyter (gitaren) brengen een aantal eigen composities en bewerkingen waarin ze op lyrische wijze een interessant doorweven samenspel creëren. Steeds met ruimte voor improvisatie en een warme sound, waarbij Jan-Sebastiaan de bassen simultaan meespeelt.


J'aime la vie

21:30 Gratis openluchtfilm - J'aime la vie

Een niet-alledaagse familie trekt naar de Ardennen om de banden, die er nooit echt waren, opnieuw aan te halen. Een film over hechten en loslaten, en vooral over liefde … heel veel liefde. Mira is een alleenstaande moeder, altijd positief en barstend van energie. Wanneer ze slecht nieuws krijgt, probeert ze iedereen bij elkaar te krijgen. Acteur en scenarist Mathias Sercu brengt met zijn regiedebuut een ode aan het leven en aan het zorgen voor elkaar.

Voor de trailer, klik hier.


© 2024 - Tatteljee vzw - koenmichielsen.be webdesign