Zomer !n Tatteljee

Zondag 1 september 2024 vanaf 13:00u

Tijdens deze laatste Zomer in Tatteljee voor 2024 tonen we wat we kunnen en maak je kennis met onze docenten. Je mag je verwachten aan een zomerbar met heerlijke huisbereide tapas en dito cocktails alles bereid door onze eigen chefs. Daarnaast voorzien onze docenten allerlei demonstraties, infomomenten, zijn er gratis activiteiten voor jong en oud en pakken we uit met verschillende concerten. We gaan door tot alles op is!

Tatteljee Zomer !n Tatteljee
cocktail

13:00 Zomerbar

De zomerbar opent om 13:00 en blijft geopend tot 's avonds even na de gratis openluchtfilm. Onze eigen chefs bereiden er bijzondere en overheerlijke tapas en zomer cocktails. Ook bieren uit de spreek genieten een bijzondere plek tijdens Zomer !n Tatteljee.

13:00 Cursusaanbod en inschrijfmoment

Tijdens elke Zomer !n Tatteljee kan je terecht bij Tatteljee voor info over het cursusaanbod en om je live in te schrijven. Bij de editie van zondag 1 september kan je bovendien kennis maken met de docenten en hun werk.

kids

13:00 Kids@Z!t

Kinderen kunnen bij Zomer !n Tatteljee een hele middag komen uitleven. Met een We voorzien pottenzandbak, een pipo-wagen, een zoektocht, volksspelen, grime en creatieve workshops is er voor alle kids wel iets te beleven.


Zomer !n Tatteljee

13:00 Montmartre@Z!T

Tussen 13:00 en 17:00 uur kan je kennis maken met de docenten van Tatteljee en je inschrijven voor één van onze cursussen. Er zijn ook demonstraties voor keramiek, schilderen, spinnen, kantklossen,...

16:00 Z!T on stage - The Acoustic Garden

Jorg en Paul Multi-instrumentalist Jorg Seigert en gitarist Paul De Bakker zorgen voor een streepje folk in de tuin van Tatteljee.

Zomer !n Tatteljee

16:00 Kids@Z!T - Theater Blije blaadjes

Damiaan Jacobs dompelt jonge kinderen onder in zijn theatervoorstelling Blije blaadjes. Met woorden en een ongelooflijke collectie attributen creëert hij een magische wereld. Fantastisch in één woord!


Dank aan onze sponsors en partners!

Zomer !n Tatteljee

© 2024 - Tatteljee vzw - koenmichielsen.be webdesign