Vegetarisch koken

Deze cursus wordt momenteel niet ingericht.

Dagen zonder vlees. Een positieve verandering!
 
In deze 4delige lessenreeks (op 3 maandagen en 1 donderdag) wordt kennis gemaakt met de vegetarische keuken en haar basisbegrippen: natuurlijk, biologisch, vers, wild geplukt: uit de tuin, uit het bos, seizoensgebonden. Voor de vegetariër, voor de flexitariër, voor de familie van de vegetariër, voor de liefhebbers van lekker eten in het algemeen! We gaan aan de slag met verse producten, dit ook op een ecologische manier.
 
Een leuk gevarieerd aanbod van recepten waarmee u achteraf ook thuis eenvoudig aan de slag kunt gaan. Soepen, stoofpotjes, hapjes en dipjes, burgers en balletjes, groentetaarten, … de oneindige wereld van de inspirerende vegetarische keuken!
 
Er zijn verschillende en uiteenlopende redenen waarom je vegetarisch wilt eten. Elke reden is goed genoeg!




Vegetarisch koken
Algemene vorming Talen - voormiddag Talen - avond Koken JEUGDtatteljee Creatief en Artistiek - lange cursussen Creatief en Artistiek - korte cursussen Teambuilding Repair Café ESA
Onze nieuwsbrief ontvangen ?