PRIKBORD


- Update: 25 februari 2021

We wachten met z'n allen op versoepelingen om terug op te starten. Alle activiteiten blijven opgeschort. Het bestuur volgt de actualiteit op de voet en komt regelmatig samen. 
Hou vol, goede moed en alvast enorm bedankt voor je geduld.

- Dag 2020, welkom 2021!

Terug cursussen opstarten, een nieuw aanbod voorstellen, nieuwe cursisten verwelkomen, bekende gezichten zien, mensen laten groeien en openbloeien, ... We kijken er naar uit en houden samen vol!
Tatteljee wenst iedereen een gezond en creatief 2021 met nieuwe kansen!
Prikbord - nieuws van Tatteljee

- 26 oktober 2020 
OPSCHORTING alle activiteiten !

Door de actuele nieuwsberichten en de huidige maatregelen om de opflakkering van het Coronavirus mee in te dijken, heeft het bestuur besloten om alle activiteiten van en door Tatteljee op te schorten.

We evalueren op regelmatige basis de situatie en baseren ons hiervoor op de berichtgeving en de kleurcode van het Vlaamse ministerie van Onderwijs. Want veiligheid boven alles! 

Alle huidige cursisten worden ook per mail op de hoogte gebracht. Van zodra het terug veilig is, plannen we de resterende lessen. Hou zeker onze site in het oog.

 

- 15 september 2020: 
INSCHRIJVEN KAN NOG voor een lezing, een workshop en een aantal cursussen

In de week van 1 oktober start ons nieuw cursusjaar. Het zal anders zijn dan anders. Corona heeft de werking serieus door elkaar geschud. Een deel cursussen kunnen we jammer genoeg nog niet plannen. Maar een aantal cursussen, lezingen en workshops kunnen doorgaan! Door het nodige te voorzien is het een veilige leeromgeving geworden. ????