PRIKBORD:

ZOMERAANBOD

Creatieve workshops voor jongeren en volwassenen met een beperking.
Meer info en inschrijven klik hier.

OPENLUCHTFILM in de tuin van Tatteljee (ism vzw Kobie) op donderdagavonden om 21u30 en gratis! Meer info op site van Essen.
20/07 - "King of the Belgians"  
27/07 - "Lala land"  
3/08 - "I Daniel Blake" 
10/08 - " Selma" 
17/08 - " Sprakeloos"

Nieuwe cursusaanbod 2017-2018 

Vanaf 15/08/2017 kan u zich inschrijven via deze site. 
Zondag 10/09/2017 organiseren we een info- en inschrijvingsdag van 13u tot 17u. 


!!! GEZOCHT !!!

Wij zijn nog op zoek naar docenten:
- Italiaans Instap 
- Italiaans Basis
Kent u iemand die hiervoor in aanmerking zou komen of bent u zelf geïnteresseerd, aarzel niet om ons te contacteren voor meer info.
Ook voorstellen voor nieuwe cursussen, lezingen en/of activiteiten die we in de toekomst zouden kunnen aanbieden zijn steeds welkom.

Welkom bij Tatteljee !

Welkom bij Tatteljee Essen

Tatteljee is een vzw Atelier, Creatief en Cultureel Centrum dat voor de inwoners van Essen en omstreken een gamma van activiteiten en mogelijkheden tot bijscholing op velerlei vlakken aanbiedt. Naast interessante lezingen, wandelingen en workshops staan al vele jaren een aantal klassiekers geprogrammeerd, zoals de taal- en kookcursussen en enkele creatieve en artistieke ateliers.

In 2015 hebben we ons 40 jarig bestaan gevierd. Dat is niet onopgemerkt voorbij gaan. Tijdens ons feestweekend op de academische zitting hebben we de Cultuurprijs van de gemeente Essen in ontvangst mogen nemen uit handen van Mevrouw de Schepen van Cultuur en in aanwezigheid van de Heer Burgemeester. Waarvoor dank!