PRIKBORD:

Ontdek hier het nieuwe cursusaanbod 2017-2018: van boeiende taallessen tot heerlijke kookcursussen, van creatieve workshops tot artistieke ateliers ... voor jong en oud.

!!! GEZOCHT !!!

Wij zijn nog op zoek naar docenten:

- Italiaans Instap 
- Italiaans Basis

Kent u iemand die hiervoor in aanmerking zou komen of bent u zelf geïnteresseerd, aarzel niet om ons te contacteren voor meer info.
Ook voorstellen voor nieuwe cursussen, lezingen en/of activiteiten die we in de toekomst zouden kunnen aanbieden zijn steeds welkom.

Welkom bij Tatteljee !

Welkom bij Tatteljee Essen

Tatteljee is een vzw Atelier, Creatief en Cultureel Centrum dat voor de inwoners van Essen en omstreken een gamma van activiteiten en mogelijkheden tot bijscholing op velerlei vlakken aanbiedt. Naast interessante lezingen, wandelingen en workshops staan al vele jaren een aantal klassiekers geprogrammeerd, zoals de taal- en kookcursussen en enkele creatieve en artistieke ateliers.

In 2015 hebben we ons 40 jarig bestaan gevierd. Dat is niet onopgemerkt voorbij gaan. Tijdens ons feestweekend op de academische zitting hebben we de Cultuurprijs van de gemeente Essen in ontvangst mogen nemen uit handen van Mevrouw de Schepen van Cultuur en in aanwezigheid van de Heer Burgemeester. Waarvoor dank!