Prikbord:

COMPUTERcafé       

Werkt de computer niet zoals u verwacht of moet hij hersteld worden, kom luisteren en samen met enkele deskundigen vindt u ongetwijfeld de oplossing.  

Want samen wordt u wijzer in de digitale wereld door informatie, vragen en ervaringen uit te wisselen. Schrijf alvast volgende woensdagen op: 8/2 - 22/2 -15/3

Iedereen is welkom in Schooltje, Kerkstraat 62, om 20:00u tot 21:00u.

Welkom bij Tatteljee !

Welkom bij Tatteljee Essen

Tatteljee is een vzw Atelier, Creatief en Cultureel Centrum dat voor de inwoners van Essen en omstreken een gamma van activiteiten en mogelijkheden tot bijscholing op velerlei vlakken aanbiedt. Naast interessante lezingen, wandelingen en workshops staan al vele jaren een aantal klassiekers geprogrammeerd, zoals de taal- en kookcursussen en enkele creatieve en artistieke ateliers.

In 2015 hebben we ons 40 jarig bestaan gevierd. Dat is niet onopgemerkt voorbij gaan. Tijdens ons feestweekend op de academische hebben we de Cultuurprijs van de gemeente Essen in ontvangst mogen nemen uit handen van Mevrouw de Schepen van Cultuur en in aanwezigheid van de Heer Burgemeester. Waarvoor dank!

Momenteel zijn we volop het nieuwe programma aan het samenstellen waaruit jong en oud heel wat boeiends kan kiezen om hun vrije tijd op een aangename en nuttige wijze in te vullen.